Franrijk in het COVID-19-tijdperk


President Macron laat er geen gras over groeien: het land kiest voor een vergaand 2G-beleid in een poging COVID-19 het hoofd te bieden. Wat je er ook van vindt, vanaf eind januari 2022 is de pass sanitaire nog belangrijker geworden. Zorg dat je van te voren weet wat dit voor jouw reis betekent. Gelukkig staat ons huis ver van de bewoonde wereld. Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst, maar toch: in veel van de dorpen in de regio waren COVID-19 en de bijbehorende maatregelen in de praktijk een ‘ver van mijn bed show’.

Ook op het park gelden de nodige voorzorgsmaatregelen. Ze zullen een ongestoorde vakantie niet in de weg staan, maar hebben wel gevolgen, bijvoorbeeld voor de wisseldagen en dergelijke. Wat de precieze maatregelen zijn, vertelt Evelien je graag. De Corona-maatregelen raken ons allemaal. We hebben onze boekingsvoorwaarden aangepast. Neem per e-mail contact op met Evelien als je hier meer over wilt weten.